Wij zijn gekozen als Ben voorloper, een mooie erkenning

Wij zijn gekozen als Ben voorloper, een mooie erkenning

Onze Visie

Voor het realiseren van uw project ,willen wij U graag bijstaan met onze vakbekwaamheid en liefde voor de stiel, dit om de transformatie van uw ruwbouw, naar de perfect afgewerkte woning te realiseren, zowel langs de binnen- als buitenzijde.

Het is belangrijk om voor een vakkundig en geregistreerd stukadoor te kiezen om veel verschillende redenen, wij sommen alvast de (volgens ons) belangrijkste op:

-Voorbereidende werkzaamheden(afplakken ramen en deuren,wapeningsnetten,diverse primers,behandelen roet,metaal e.d.)zijn heel belangrijk om in de toekomst problemen te vermijden. 

-Loodrechtheid  van muren in de douche,keuken,enz (perfecte plaatsing tegels,meubels,deuren,,..)

-Vloeren : plinten en vloeren  plaatsen gaat sneller en gemakkelijker ,en komen veel mooier tot hun recht

-Schilderwerken : ons werk staat spiegelglad, de perfecte basis voor uw schilderwerken.

Al te vaak wordt door voor de goedkoopste stukadoor te kiezen, dit  achteraf dubbel en dik terugbetaald in uren plamuurwerk,nodeloze herstellingen en extra primer en verf, dit loopt vaak in de duizenden euro's...

Bijkomende tip die wij ondertussen leerden, voor de verdere afwerking, werk enkel met kwaliteitsprimers en verven, of een goede schilder

-Materiaalkeuze: wij werken steeds met professionele producten die hun degelijkheid bewezen hebben, en gaan naar de gerichte vakbeurzen, zo leren we steeds bij.

Mochten er ooit twijfelachtige ondergronden zijn of technische huzarenstukjes, kunnen wij steeds direct terecht bij de technische adviseurs van onze producten, en brachten we  ook  al technisch uiterst moeilijke werven tot een goed einde.

-Garantie : door voor een geregistreerd stukadoor te kiezen (wij voeren zelf de werken uit) bent U zeker dat alles wordt uitgevoerd volgens de geldende normen en wettelijke bepalingen,en dit met garantie!

-Service: wij werken steeds in onze eigen regio dus is het voor ons vanzelfsprekend dat wij steeds het beste resultaat en klanttevredenheid vooropstellen ,de meeste klanten komen dan ook door mond aan mondreclame bij ons terecht.

Conclusie van deze zaken: U bespaart op termijn op nodeloze kosten en kopzorgen!

Eventuele hulp van U als eigenaar is mogelijk, om de werkuren en dus ook de kostprijs te drukken (materiaal binnen brengen, stelling helpen zetten,opkuis zelf doen..)

Wij bespreken dit graag met U.

Samen staan wij voor perfect afgewerkt pleisterwerken, gevelwerken en gyprocwerken ,volgens de regels van de kunst, en hebben in vele stijlen goede referenties.(vraag ernaar,of kom een werf bezoeken,zo ziet U dat U voor lokaal vakmansschap kiest!)

Wij werken standaard met natuurgips en ecologisch gewonnen gips, van lokale producenten en leveranciers.

Ook diverse decoratieve technieken (betonlook)  behoren tot de mogelijkheden,alsook

-gevelwerken(cementering,crépi,kalleiwerken...) 

-isolatiewerken 

-gyproc- en plamuurwerken

buitenbepleistering op isolatie, Gent

buitenbepleistering op isolatie, Gent

Deel deze pagina